Post by trimtiarismeamo on Feb 12, 2022 12:53:19 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Marina - cooking games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Marina - cooking games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code več vira ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Marina - cooking games 2022 version ▞▞▞
Odlično 👍 po najboljših močeh.
Zelo lepa igra in je za nadgradnjo številnih kovin za kuhanje in kuhanje.
Neverjetna igra, posodobitev ni težko narediti. Obožujem to igro
Brezvredna igra... Po 7. stopnji se je ustavila 🤷♀️ priporočam, da ne namestite... Bodite previdni
Najboljši je, zelo uživam!
Resnično užival v igri ... končal dve fazi in čakal na naslednjo, ki je japonska kuhinja ... Zakaj je trajalo tako dolgo, da se odpre. Tako navdušen ...
Zfjmm 🌷💐🥄
Zamrzne, zaradi česar se moj telefon okvari do te mere, da moram znova zagnati telefon. Spravlja me ob živce, ker mi tega še nikoli ni bilo treba storiti v nobeni drugi igri ali aplikaciji.
Preveč oglasov in frustrirajoče je, da je moj spotify vsakič zaustavljen
Preveč oglasov ni igralo igre niti en dan in še vedno nima življenj
Zelo razočaran, prosim izboljšajte kontrole, da boste lahko hrano postregli pravočasno, saj ste se je zelo naveličali, dal bi vam 5 zvezdic, če bi bilo vse v redu, hvala.
Popoln . Všeč mi je, toda nekatere faze so videti težke
Zelo potratna in slabša igra doslej, prosim, ne prenašajte je, ker je razlog 5 GB neto podatkov, vse je izguba časaeee,
Rad bi, da bi igro prenesli v svoj telefon, ne da bi bilo treba izbrisati druge igre, ki jih uživam. Prosim, prenesite igro na moj telefon. Hvala v pričakovanju.
Obožujem to igro, vendar imam težavo s tem, kako počasne so stranke in čas je hiter😥
Resno nisem nameraval dati niti ene zvezdice, kot niti ena. Kot da sem res jezen, da sem moral zapraviti svoje podatke za to. Resno boli, gumb za nadaljevanje je prenehal delovati takoj po zajtrku na ravni 1 in je res naporen. Moral sem odstraniti in te igre ne bom več namestil.
Gledanje oglasa za odstranjevanje oglasov za en dan ne deluje. Še vedno dobivam pojavne oglase po vsaki stopnji. Nadležen.
Zaenkrat tako dobro. Lahko zaslužim, kar potrebujem, da napredujem na naslednjo raven in kupim predmete. Hiter tempo, ko greste navzgor, vendar zmorete. TY bo ocenil pozneje, ko bom šel navzgor.
Zaenkrat zelo zasvoji dobro
Koliko dni bo trajalo namestitev nove restavracije
Last Day on Earth: Survival Action fudz
Ta igra mi je bila všeč, ko sem jo prvič poskusil, toda ko sem prišel do druge restavracije, bom pridobil le malo denarja, ki ga potrebujem za gledanje oglasov, da podvojim svoj denar, vendar še vedno ni dovolj za nadgradnjo vašega kuhinjskega orodja in potrebščin, ker visoka cena.
Igra je bila sprva dobra, ko sem dobil stopnjo 3, ne morem naprej. Brišem igro
Super igra 💌💌💌💌💌💌
To je igra, ki vam bo všeč, ko jo boste igrali, saj vam omogoča razširitev novih receptov in ustvarjanje lastnih
Ta igra me nauči kuhati
To je zelo smešna in neverjetna igra, vsa restavracija je zelo lepa in miza in stoli so zelo oblikovani, tako da pripravite naslednji del upam 👌👌👍👍 vse najboljše 👍👍👌👌🌹🌹
👌
Obožujem igre, a ko se dotaknem kruha, se ne more premakniti, prosim, popravite
To je zelo enostavno razumeti. začetna stopnja je lahka, ko pa grem naprej je precej težko in zanimivo in tudi malo zabavno ☺️
Sploh ne uživam v tej igri. Pravkar sem prenesel to igro in vsakič, ko jo želim igrati, me vrzi ven.
Odlična igra! Ko greste, postaja intenzivnejša. Dal bi 5 zvezdic, če ne za oglase in moram kupiti, ko igra postaja težja.
Res je zabavno
Dobro je
Odlična
Cooking Marina - cooking games Eventyr qfb
Je res zasvoji in zabavno
Pravkar sem prenesel igro in sem na prvi stopnji in ko želim nadaljevati z drugo stopnjo, se ustavi in začnem znova
Najslabša igra. Po 6. stopnji ne morete igrati več stopenj. Igri želim dati 0 zvezdic 🌟. Zelo slaba igra 😡😡😡😡
Cooking Marina - cooking games ጀብዱ feet